maanantai 21. helmikuuta 2011

Leikataan, revitään.....

                                                                               
Ja lopuksi ommellaan. Ensin on kyllä nostettava ompelukone vintin rappusilta sulamaan. Ostin taannoin pinon valkoisia lakanoita. Arvatkaapa oliko hitti vai huti? Vähän kumpaakin. Osa oli kauniisti kirjailtuja ja ehjiä(päällimmäiset) ja loput sitten reikäisiä. Kuinkas ollakaan tupaten täyteen ahdettu kirppari ei houkutellut katsastamaan koko lakanapinoa läpi vaan tarkistin vain päälimmäiset. Kirpun mummo supatti koko ajan vieressä, että on niin hienoja lakanoita, ihan itse tarkistin. Vaikka pidän vanhemmista(kin) ihmisistä niin tämä opetti kyllä sen että älä ikinä usko kiltin ja viattoman näköistä mummoa. Kaikella kunnioituksella :)
Nyt on keittiön pöydällä metritolkulla revittyä kaitaletta joka odottaa päätymistä johonkin.....



Sitten tunnustukseen jonka olen saanut seuraavista blogeista




Voi hyvät naiset!
 Olen tästä enemmän kuin otettu ♥ Tuhannet kiitokset lämpimien halausten kera lähettelen teille!



The Georgeus Blogger- palkinto on suunnattu kaikille upeille bloggaajille. Jokainen vastaa viiteen blogiinsa liittyvään kysymykseen ja jakaa tämän palkinnon viidelle jotka sen mielestään ansaitsevat.
Tämä tunnustus on kiertänyt jo monessa blogissa ja hyvä niin koska itse haluan ojentaa tämän tunnustuksen jokaiselle upealle bloggaajalle joka täällä käy!
Ilahduta siis itseäsi ja nappaa tunnustus mukaasi :)

Milloin aloitit blogisi?

Huhtikuussa 2009

Mistä kirjoitat blogissasi, mitä kaikkea se käsittelee?

Enimmäkseen kirjoittelen käsitöistä, askartelusta, kirppuilusta, leivonnasta, joskus sivutaan sisustusta ja remppaa. Harvoin ja hyvin pinnallisesti omasta elämästä ja lapsista.

Mikä tekee sinun blogistasi erityisen muihin verrattuna?

Ei mikään ja kaikki :) Tekeleet jotka ovat blogissani ovat vahvasti osa minua ja arkipäivääni.

Mikä sai sinut aloittamaan blogin kirjoittamisen?

 Olin pitkään ajatellut että olisi kiva kun kaikenlainen puuhailu tulisi kuvattua ja laitettua yksiin kansiin. Halusin myös harrastuksen jossa en olisi aikaan ja paikkaan sidonnainen.

Mitä haluaisit muuttaa blogissasi?

Ihailen selkeitä ja "niukkoja" blogeja kauniilla kuvilla höystettynä. Toivoisin oman blogin olevan myös selkeä, niukkuutta (joka on täysin luonteestani johtuvaa) on turha tavoitella joten blogi saa rönsyillä omalla painollaan asiasta toiseen. Toivoisin myös kehityväni kuvaajana ja kirjoittajana.

Aurinkoista viikon alkua sinulle!


Heidi



LinkWithin

Related Posts with Thumbnails