torstai 30. joulukuuta 2010

Vilukissalle

Siis minulle, pehmeää angoraa.  Tekisi mieli kehrätä kuin kissa kun kieputtelen tätä hartioiden tai kaulan suojaksi. Mittaa tuli aika reilusti joten kaulan ympäri menee kolme kertaa ja hartioiden kaksi. Vaalean ruskean kaveriksi halusin tumman harmaata tuomaan vähän ryhtiä. Hassu juttu, muutama vuosi sitten en olisi huolinut ruskeaa missään muodossa paitsi pellavassa ja suklaassa :) Nyt ruskeat, etenkin hiukan mutaiset sellaiset tuntuu todella mukavilta. Vielä kun jaksaisi itselleen neuloa pehmeän neuleen jossa voisi söpöstellä ja keikistellä vaikka helmet kaulassa :)
Vuosi on  taas kerran lähellä loppuaan.  Oletko jo tehnyt lupauksia tulevalle vuodelle?
Omalla listalla on vanhat tutut: älä ole niin ankara itsellesi, syö terveellisemmin ja toivon, että aivot palautuisi jo vihdoinkin raskauksien jälkeen äitiaivoista normaaliin tilaan :) Vai palautuukohan ne ikinä ???
Samalla haluan kiittää sinua joka olet liha blogini luiden päällä ja teet tämän paikan hauskaksi ja eläväksi.  Vuorovaikutuksesta, ideoiden jakamisesta, siitä että olet kommentoinut ja piipahtanut kylässä. Haluan toivottaa sinulle oikein hyvää vuotta 2011!




Heidi




LinkWithin

Related Posts with Thumbnails