tiistai 20. heinäkuuta 2010

Täällä mukana

Hei taas pikaisesti :)

 Tässä suora lainaus  Kakkukellarin Miian sivuilta. Ja täältä löytyy myös syy miksi olen "pantannut " virkattujen sydänten ohjetta ; )

Lisäys, nyt täytyy epäselvyyksien välttämiseksi vielä mainita, että olen kirjassa ainoastaan mukana sydämmilläni ja että kirja on Miian tuotos jossa olen ilokseni saanut olla mukana :)

Kaarnasydän ja sammalkranssi, nostalgisia askarteluita- kirjani sekä ARVONTA












Kirjani nimeltään "Kaarnasydän ja sammalkranssi,nostalgisia askarteluita" näkee päivänvalon 1.10.2010, kustantamo: Moreenikustannus( ent. Multikustannus), sivuja ainakin 120.



Kirjan sisältö vaihtelee pienistä makeista herkuista askarteluihin:

rautalankatöitä, enkelin siipiä, pajutähtiä, risuista väännetään monenmoista ja sammaleesta palloja, kransseja sekä sydämiä, jäkälää käytetään mm.rautalankaisen tähden valmistukseen yms.

Korttiaskarteluita laidasta laitaan, paketointi-ideoita, virkkausta, saippuantekoa, kynttilän valamista, suolataikinatöitä yhdistettynä rautalankaan, paperimassaa, kylttien leimaamista, suklaalevyistä tehdään talo jne...ja nämä kaikki yhdistettynä kauniissa miljöössä kuvattuihin otoksiin, joten tunnelmallinen kirja on kyseessä.



Mukana kirjan teossa ovat omalta osaltaan olleet

Villa Honkasalo,

Studio Retro,

Taidetekstaamo,

KerttulinPaja,

SoapFactory,

Suklaamarenki,

Neiti Näpertäjä,

Taina Latvala/ Peltikeiju,

Namitupa


Lisäyksen lisäys 21.7 :) Jos sinusta tuntuu, että viimekertaisesta käynnistäsi teksti on taas muuttunut niin takuulla pitää paikkansa!  Elikkä käykää tutustumassa täällä Kakkukellari,  Kirja-asiaa :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails