maanantai 28. kesäkuuta 2010

4 x kakku

     Hei kaikille ja ihanaa juhannuksen jälkeistä elämää! Nyt voi alkaa jo salaa haaveilemaan joulusta :)
Enää ei tässä talossa asu vauvoja. Haikeaa ja samalla hauskaa.  Höpön synttäreistä alkoikin useamman päivän kestänyt kakkukimara. Synttäreillä tarjottiin kakkua toivetäytteillä, sitruunakiisseliä (sellaisenaan ja osa kermaan sekoitettuna), mansikoita ja suklaamoussea, lisäksi tex mex voileipäkakkua, raparperipiirakkaa, mansikoita, polka-suklaa muffinsseja ja pieniä aurinkotomaattileipäsiä tuorejuustolla.
Onnellinen sankari puhalteli kynttilät sammuksiin intoa puhkuen :) Ässäkin suhahtelee mallikkaasti kun kaksi etuhammasta tipahti viikkoa ennen synttäreitä :))


 Juhannusta vietettiin mukavasti ystävien kanssa mökkeillen ja kakkuillen :) Hauskinta näissä mökkikakuissa on se, että niitä tehdään yhdessä ja rennolla otteella.
Juhannusaattona jälkiruokana oli pavlova masikkakermalla, mansikoilla, nektariinilla ja kirsikoilla.



Juhannuspäivänä herkuteltiin perinteisellä kermakakulla. Sokerikakkupohja, kermaa, shampanja- mansikkahilloa, mansikoita ja valkosuklaalastuja.


Sunnuntain kakku tehtiin valmiista marenkipohjista, mansikkakermasta, banaanisoseesta, mansikoista ja valkosuklaalastuista.



Kaikki kakkupohjat oli tehty/ ostettu valmiiksi mukaan niin mökillä ei tarvinnut muuta vispailla kuin kermat :)
Nyt kyllä tarvii muutaman päivän nenänvalkaisun kakuista ennen kuin taas maistuu.
Tuli juhannuksena tehtyä paljon muutakin.....


Muutama kaarnalaiva ainakin :)

Yli 50 000 tuhatta kävijää on humpsahtanut rikki mikä on aivan mahtavaa! Suuri kiitos siitä kuuluu teille  jotka täällä vierailette, suuri halaus kaikille :) Uusia lukijoitakin on tullut joukkoon iloiseen mukaan,
olette lämpimästi tervetulleita!


Aurinkoista alkuviikkoa!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails