tiistai 5. elokuuta 2014

Pihkassa piparminttuun

Tästä on muodostumassa tämän kesän lempijuoma jääkahvin rinnalle. Autotallin takana kasvaa villiintynyttä piparminttua. Lapset tykkää pureskella lehtiä kun suuhun jää heti raikas maku ja vie kuulemma mennessään pahimman karkinhimon. Ehkä pitäisi itsekin keskittyä enemmän tuohon lehtien pureskeluun. Juoman tekeminen on helppoa kuin hengitys. Kourallinen piparmintun lehtiä, lehtien päälle kiehuvaa vettä, hiukan hunajaa, sekoita varovasti ja kannu yöksi jääkaappiin. Muista laittaa samalla jääpaloja pakkaseen niin saat heti aamusta pirtsakan aamuteen. Nautitaan vielä hetki helteistä (sanoo täällä yksi varomaton punanahka), ei aikaakaan kun kohta tulee jo taas räntää vasemmalta ja oikealta.


Heidi

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails